Byggsatsspecialisten som möter dina krav 

– Takstolar och väggblock av högsta kvalité

Byggsats

I vår fabrik bygger vi hus, garage, bodar, golv och takelement allt oftast i block. I våra ISO konstruktioner använder vi idag till största del lösull som isoleras av våra utbildade lösulls installatörer. Fördelarna med lösull är bla bättre U-värde.

Vi kan leverera byggsatser på hela hus eller tex en utbyggnad.

Vi tillverkar efter kundens behov och önskemål från endast stomme till färdig vägg från gips till grundad panel med monterade fönster och fördragen el här bestämmer kunden hur mycket vi ska förbereda.

Eftersom vi bygger i stora, torra och varma utrymmen slipper vi fukt i konstruktionerna under tillverkningen att också kunna vara flexibla med leveranser inför montering i bästa möjliga väder gör att man tex slipper långa urtorkningstider.

Har ni en fundering tveka inte att kontakta oss så rätar vi ut frågetecknen tillsammans.

Skalhus

Vi tillverkar alla väggblock efter kundens behov och önskemål. Vi bygger 1, 2 och 3 skikts väggblock upp till 9m med en max höjd på 3,5m även färdiga bjälklag för tvåvåningshus. Då vi kan leverera allt från endast stomme till färdig yttervägg från innergips till grundad panel med monterade fönster och fördragen el har ni som kund stora valmöjligheter.

Vi tillverkar även byggsatser till utbyggnader som anpassas till befintlig byggnad. Alla väggblock tillverkar vi i stora varma och torra lokaler vilket medför kortare uttorknings tider. Vi levererar givetvis också takstolar och övrigt takmaterial till er om så önskas.

Garage

Ditt garage eller din carport bygger vi efter dina behov och önskemål så välkommen att kontakta oss

Bodar

Vi bygger bodar i många olika utföranden allt från enkla redskapsbodar till friggebodar i funkisstil på 15m². Våra bodar levererar vi monterade ofta så pass klara att du efter leverans och lyftning på plats endast behöver lägga din egen personliga prägel vad gäller ytskikt invändigt och utvändigt.

Välkommen till oss med din förfrågan!